MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 2
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Smażenie i solenie kurek pozbawia je właściwości leczniczych...
fot. Monika Schröder/pixabay.com

Przyrządzasz tak kurki? Niszczysz ich właściwości zdrowotne. Leśnicy wyjaśniają, czemu lepiej ich nie smażyć. Jak przygotować je prawidłowo?

Nie smaż i nie sól kurek! Leśnicy wyjaśniają, czemu nie należy tego robić. Tak przyrządzisz pieprzniki jadalne, aby były smaczne i zdrowe

Smażenie i solenie kurek pozbawia je właściwości leczniczych związanych z działaniem przeciwpasożytniczym. Grzyby te po odpowiednim przygotowaniu odrobaczają organizm, a także chronią wątrobę i wzrok.

Zobacz również

Minister nauki z wizytą w Opolu. Rozmawiał z przedstawicielami opolskich uczelni

NOWE
Minister nauki z wizytą w Opolu. Rozmawiał z przedstawicielami opolskich uczelni

Pisarze też mieli swoje Euro. Polacy zajęli w nim trzecie miejsce

Pisarze też mieli swoje Euro. Polacy zajęli w nim trzecie miejsce

Polecamy

Mistrzowie Motoryzacji. Gala finałowa plebiscytu Polska Press Grupy 22 czerwca

Mistrzowie Motoryzacji. Gala finałowa plebiscytu Polska Press Grupy 22 czerwca

Tygodniowy przegląd prasy w Skoczowie, (9.06-15.06.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Skoczowie, (9.06-15.06.2024)

Czy kebab jest zdrowy? Dietetyk wyjaśnia

HIT DNIA
Czy kebab jest zdrowy? Dietetyk wyjaśnia